Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil . Michał S. do misie angi Piżyk (8415 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zaria napisał:
jasta maleńki człowieczku brawo!!!! tylko mi nie pisz , że masz 190 cm to naprawdę wspaniałe ze istnieją takie FORA ,gdzie ludzie takiego pokroju jak ty mogą leczyć frustracje i wszelkie inne psychozy. I CO WAŻNE ZA DARMO!! a lotniskowa toaleta jest zapewne czystsza aniżeli twoja mordeczka i o to jak łatwo o prowokację przytępionego móżdżku."uderz w stół a nożyce się odezwą" ? chyba tak to było Miło mi poznać szanownego pana dla którego kawior to zapewne kaszanka. Myślę , że w realu jesteś cichy, niewidzialny haha i boisz się obejrzeć za siebie I SŁUSZNIE bo niejednemu się naraziłeś .Ale pisz pisz, skoro to pomaga Tobie w dowartościowaniu się ,to nie żałuj sobie, upuszczaj tę zepsutą krew trzymam kciuki za Ciebie.
a może jednak powrócimy do meritum tego sporu
i twojej zrywnej spostrzegawczości
jeśli nie macie dziś ochoty udać się do lotniskowej toalety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Edward Polak
(Arnest)
Wiking
Czy może ktoś napisać o czym w ostatnim poście napisał jasta 102 ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Wiking
jasta ze względu na to, że Ty parasz się tym sportem już 1000 lat -nie mam szans Ci dorównać !uczono mnie również , że "starszym" należy ustąpić -wiec spoczywaj tzn. odpocznij sobie. przecież to takie meczące całe dnie kopać, pluć, ubliżać i to od tysiąca już lat.Z mojej strony koniec wątku -bo i niby o czym z tobą rozmawiać? o lotniskowej toalecie? a korzystasz z niej? zbyt skomplikowane pewno. Miłego wieczorku życzę czas udać się do przyjemniejszych zajęć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Wiking
nie... no muszę jeszcze napisać parę słów haha ubawiłam się jak mało kiedy , toż to forum na wszelki smutek haha ja chyba zacznę drukować te wypowiedzi dla potomnych. LAKERS trudno wyczuć o co chodzi w tym" meritum sporu sporu? jakiego sporu ? haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Andre ved mark napisał:
wyrzucili już staska z PL i z USA .......jedynie norwegia jest zbyt tolerancyjna żeby mu dać kopa w dupsko bo stasiek wyleczył sie z alkoholu i fajek, tyle co wypił w PL i USA to by basen napełnił, wątroba odmówiła posłuszeństwa i teraz stasiek mysli że jest porządnym obywatelem tego kraju tylko nie może patrzeć jak polańskie wódke po melinach od przemytników kupują a on juz nie moze i stad ta nienawiśc do PL( czyt.świniarni)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zaria napisał:
nie... no muszę jeszcze napisać parę słów haha ubawiłam się jak mało kiedy , toż to forum na wszelki smutek haha ja chyba zacznę drukować te wypowiedzi dla potomnych. LAKERS trudno wyczuć o co chodzi w tym" meritum sporu sporu? jakiego sporu ? haha
no o tę twoją spostrzegawczość
no tę tę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
629 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
haha ale się ubawiłem
nie trudno być "mondralom" kiedy się nie dostrzega własnej głupoty...
pozdrawiam wszystkich zacietrzewionych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
karol3 napisał:

nie trudno być "mondralom" kiedy się nie dostrzega własnej głupoty...

właśnie
spostrzegawczość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
zaria napisał:
WSTYD MI ZA WIELU Z WAS ! Czytam was, niby dorosłych! a nawet dzieci nie zachowywałby się w taki sposób jak większość osób tu piszących ! te ubliżania "cwelu" jełopie" itp. wiedząc ,że to czytają inni i niekoniecznie POLACY. Wielu przyjechało do Norwegii w celu zwyczajnego lepszego zarobku niż w Polsce. Wielu normalnych , porządnych ludzi mających szacunek przede wszystkim dla siebie! a szanując siebie szanuje się i innych. Po co strzępić sobie język do kogoś kto zachowuje się tu na forach jak imbecyl? He he ale jesteś głupi!!! Sam zachowałeś się jak dziecko!!!! Nam również jest wstyd za Ciebie!!! Czepiasz się ze ktoś wyzywa cwel i jelop a sam od imbecyli wyzywasz!!! Nie jesteś lepszy, ale jak to mówią... "jeśli wejdziesz miedzy wrony musisz krakać tak jak one" Teraz jesteś grzeczny, a za tydzień lub miesiąc będziesz tu sadził przekluny jak najety!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Wczoraj bylem na imprezie z alkoholem i muzyka w barze gdzie gra zespol na zywo. Najwiecej narodowosci i masci jak kiedykolwiek widzialem zebranych w jednym miejscu. Oczywiscie tylko polacy sie tlukli na srodku knajpy. Nie umieli sie dobrze tlumaczyc jak policja przyjechala, lamanym angielskim, ze wstawkami na k... . Udalem ze ich nie znam i poszedlem dalej. Inni tez nie byli swieci, ale jak ochrona podeszla to bez problemu wyszli z lokalu. Po tym nas poznaja. Szkoda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok